Vista Azul XXIX - Appartement - Ref: 11078 - 184.900€

 

Omschrijving

Mooie, grote appartementen in een rustige urbanisatie, op slechts een korte loopafstand van golf, winkels en voorzieningen.

Er zijn 2 en 3 slaapkamer appartementen beschikbaar met ondergrondse parkeerplaats inbegrepen. Alle woningen zijn gebouwd volgens een zeer hoge standaard en omvatten vele voordelen, zoals ingebouwde kasten, pre-installatie van airconditioning, een groot privéterras of tuin en penthouses met privésolarium en jacuzzi.

Daarnaast heeft elke accommodatie een eigen parkeerplaats en kunnen bewoners volledig gebruikmaken van het gemeenschappelijke zwembad en de aangelegde tuinen van het resort, met meer dan 5.000 m² aan groene zones met zwembaden, een spa met jacuzzi, sauna, fitnessruimte en kinderruimtes.


Villamartin is een snelgroeiende golfgemeenschap die bewoners een overvloed aan voorzieningen en entertainment biedt.

Op slechts vijf minuten van de prachtige stranden van de Orihuela Costa, waaronder Cabo Roig en La Zenia, is dit gebied perfect om te genieten van het zonnige klimaat en het warme water.

Het resort ligt op slechts enkele minuten van de beroemde golfbaan Villamartin en vele andere populaire golfbanen liggen op slechts een klein eindje rijden.

Het Villamartin-gebied biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder scholen, winkelcentra, restaurants en apotheken – allemaal op korte loopafstand van de urbanizatie.

Vista Azul XXIX ligt op slechts 20 minuten rijden van de internationale luchthaven San Javier en de stad Alicante en de internationale luchthaven ligt op slechts 50 minuten rijden.

Ligging