Bornem - vanaf  495.000€

3 - 4 slaapkamers

1 badkamer

woonopp.

184 m²

terreinopp.

543 m²

E-peil

< 30

AREI

Comform

bij oplevering

Omschrijving

Ruime 3 gevel BEN-villa met inpandige garage

 

In een straat met vnl. plaatselijk verkeer, die je leidt langs de groene velden die Bornem rijk is, ontdek je dit kleinschalige project van 2 unieke BEN villa’s. Reeds 50% is verkocht. Mogelijkheid tot aankoop met deels verlaagd BTW tarief 6%!

De werken zijn reeds gestart! Dit nieuwbouw project wordt gerealiseerd door RDS Construct.

Nog beschikbaar is lot 2 met een  bewoonbare oppervlakte van maar liefst 184m² op een terrein van 543m².

De functionele indeling is voorzien als volgt: inkomhal, wc en trappenhal, zithoek met eetkamer en openkeuken met naastliggende berging. Inpandige garage met ISO40 geïsoleerde sectionale poort.

 

Een houten trap brengt je naar het eerste verdiep waar 3 mooie slaapkamers, een badkamer, apart gastentoilet en een ruime nachthal op je wacht. Een vaste trap naar de zolderruimte (enkel ruwbouwafwerking voorzien) biedt mogelijkheden voor nog extra kamers of een schitterende hobbykamer van maar liefst 29.75m²)

Nice to know: alu ramen, waterput 5000L, zonnepanelen inbegrepen, ventilatiesysteem type D, verwarming op gas, keuken en badkamer.

Zelf te voorzien en niet inbegrepen in de prijs : nivelleren en draineren van de grond, terras, oprit, vloerbekleding op verdiepingen, aansluitingen voor nutsvoorzieningen (gas, elektriciteit, TV, riolering, water, ...)

Alle stelposten en prijzen hierboven voornoemd zijn exclusief BTW

En dat alles op een toplocatie nabij het bruisende dorpslaven van Bornem met diverse winkels, supermarkten, restaurants, brasseries. Vlotte verbinding met A12 Antwerpen/Brussel, treinstation Bornem op fietsafstand.   

Diverse ontspanningmogelijkheden nabij zoals de Golf, Sportcentrum Breeven met zwembad, speeltuin, diverse mountainbikeroutes, voetbalvelden, tennis,…

 

Voor meer informatie en plannen bel Briljantimmo 015 42 02 77

Ruimtelijke ordening

Watertoets

Bouwvergunning verkregen:

Recente bestemming:

Voorkooprecht aanwezig:

Lopende dagvaardingen:

Verkavelingsvergunning:

Ja
Woongebied
Nee
Nee
Ja
 

Nee

Nee

Nee

Nee

Nee

 

Effectief overstromingsgevoelig:

Mogelijk overstromingsgevoelig:

Afgebakend overstromingsgebied:

Afgebakende oeverzone:

Risicozone voor overstromingen: