Huis te Elewijt

Tijdloze gerenoveerde villa met 5 slaapkamers en 252m² bewoonbare oppervlakte met garage en vier parkeerplaatsen, op een mooi perceel van 11are70ca met zuid gerichte tuin en inpandig terras.

Deze villa werd compleet gerenoveerd met een stappenplan vanaf 2002 met veel zorg voor hedendaagse normen, wat zich vertaalt in een gunstig EPC. Daarbij werd er ook gekozen voor kwaliteitsvolle materialen! Verder is ze zeer functioneel ingedeeld met maximale benutting van ruimte en licht.

559.000€

Huis te Meise

Residentieel gelegen halfopen bebouwing op een perceel van 2a85ca, met drie slaapkamers en garage, in een kindvriendelijke buurt! Deze woning heeft uitbreidingsmogelijkheden.

243.000€

Huis te Mechelen

Residentieel gelegen halfopen bebouwing op een perceel van 2a85ca, met drie slaapkamers en garage, in een kindvriendelijke buurt! Deze woning heeft uitbreidingsmogelijkheden.

243.000€

Huis te Elewijt

Zeer ruime en compleet gerenoveerde HOB met 4 slaapkamers en aparte bureauruimte, in het centrum van Elewijt.

Bewoonbare opp. bedraagt 210m², op een perceel van 420m²

 

De woning werd met oog voor detail compleet gerenoveerd in 2006 waardoor ze beschikt over alle moderne comfort zoals hoogrendements beglazing, CV op aardgas met hoogrendementsketel, regenwater-recuperatiesysteem en een waterontharder.

359.000€

Bungalow te Izier

Sfeervol comfortabel vakantiehuis 4-6p, uniek gelegen op het prestigieuze ‘domaine Le BOULAC’ Op een boogscheut van het pittoresk stadje Durbuy, de Ourthe, de golfterreinen, VVT, kajak, jacht, visser, wandel,  e.a.

Ideale slimme belegging, makkelijk en zorgeloos te verhure. De droom voor families, natuurvriend en sporter!

139.500€

Chalet ‘Melvin & Kevino’

DUO chalet ‘Melvin & Kevino” instap klaar, mogelijks hoog rendement via dubbel vakantieverhuur. Rustig gelegen in de residentiële verkaveling ‘Les Hazalles’.
DUBBELE ruime deels bemeubelde chalet (10+ personen ) instapklare en super gezellige woningen met onderhoudsvriendelijke tuin op 1215 m.
Bevat: Chalet 1 deels bemeubeld:
Living met ruime gezellige zit en tv salon, comfortabele L-keuken.
Drie slaapkamers voor 2 personen, badkamer: massagedouche, lavabo, w.c..
Bemeubelde terrassen voor en achter de chalet, BBQ,  ganse dag zon !
Bevat: Chalet 2 bemeubeld :
Living met ruime gezellige zit en tv salon, comfortabele L-keuken.
Drie slaapkamers waarvan twee voor 2 personen, kleerkasten. Derde slaapkamer met stapelbed. Badkamer: ligbad, lavabo, w.c.
Tuin : Omheinde tuin per chalet en in totaliteit met hekkens. Bemeubelde terrassen, ganse dag zon !
EXTRA: Belgacom aansluiting, satellietschotel, aparte tellers gas /elektriciteit, voordelig dubbel uurtarief, Onderbouw op stenenconstructie, onderkelderd.
Barvaux s/O  op een boogscheut van het pittoresk stadje Durbuy, de Ourthe, de golf,  winkelcentrum, station, …


 

134.000€

Chalet te Barvaux-Sur-Ourthe

Te verfraaien chalet. Rustig gelegen bemeubelde chalet op +/- 1071 m² in prachtig bos ‘Les Mignées’, vast verblijf mogelijk, raamwerk met dubbel glas, onderbouw op metselwerk.

65.000€

Please reload

Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht